5 листопада 2022, 14:50

Фантастична погода у грудні: синоптики обіцяють взимку +14

Аномально тепла погода чекає на українців цієї зими, такий заспокійливий прогноз надали синоптики.

Багато жителів України переживають через наближення зимового періоду на тлі обстрілів агресором нашої інфраструктури. Перспектива залишитися без опалення у морозну погоду турбує населення. Однак синоптики поспішають заспокоїти українців: суворої зими не передбачається. Замість морозів на нас чекає аномальне тепло, принаймні таким обіцяє бути грудень.

Згідно з прогнозом, опублікованим "24 каналом", у деяких областях через місяць температура повітря підніматиметься до +14 градусів.

Початок першого зимового місяця тішитиме українців сонячною сухою погодою з нетиповими градусами для цього періоду. У перших числах буде +7...10 градусів, а після 5 грудня на півдні країни стовпчики термометрів досягнуть позначки у +14.

Аномально тепла погода протримається в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях, а також у Криму до 8 грудня. Морозів синоптики поки що не прогнозують.

Нагадаємо, синоптик Наталка Діденко повідомила, що найближчої ночі очікуються морози.

Раніше народний синоптик Володимир Деркач стверджував, що грудень пройде з коливаннями температур. Спочатку буде морозно та сніжно, потім ненадовго потеплішає, а наприкінці місяця настане період суцільного мінуса.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Марина Журавлева

Останні новини