30 листопада 2023, 14:52

Маск грубо "послав" компанії, які відмовилися від реклами в Х після антисемітського скандалу

Власник соцмережі Х (Twitter) Ілон Маск заявив, що не потерпить спроб шантажу від рекламодавців після його поста з підтримкою теорії про всесвітню єврейську змову, та нецензурно вилаявся.

Маск грубо "послав" компанії, які відмовилися від реклами в Х після антисемітського скандалу

Американський мільярдер Ілон Маск продовжує приковувати увагу до своєї персони.

Відео, як Маск нецензурно "послав" керівників компаній, які відмовилися від розміщення реклами у його соцмережі Х, публікує "Україна 365".

Серед них такі відомі бренди, як Disney, Apple, Paramount, IBM, Sony Pictures, Lionsgate та ще близько двохсот рекламодавців. Скандальний американський мільярдер заявив, що не піддасться на шантаж рекламою та грошима й навздогін до нецензурного висловлювання додав фразу: "Не рекламуйтеся". Також він сказав, що бачить у керівниках цих компаній тих, хто говорить про добро, намагаючись мати гарний вигляд, але всюди сіє зло.

Раніше всесвітньо відомі бренди зняли свою рекламу у мережі Х після поста Маска, в якому він підтримав антисемітську теорію про те, що євреї розпалюють "ненависть до білих". Пізніше ексцентричний мільярдер визнав, що його неправильно зрозуміли та він не є антисемітом.

Також Маск нещодавно відвідав Ізраїль і розповів про свої нові погляди на ісламський тероризм.

Раніше мер Парижа Анн Ідальго виступила з різкою критикою соцмережі Х (у минулому Twitter) Ілона Маска. Вона оголосила про відхід із цієї платформи.

Автор: Михаил Бутко

Останні новини