17 вересня 2021, 22:07

Сильні вітри та проливні дощі: у яких областях України погода остаточно зіпсується

Синоптик розповіла, яким областям України варто очікувати проливних дощів і різкого зниження температури повітря.

Сильні вітри та проливні дощі: у яких областях України погода остаточно зіпсується

У суботу, 18 вересня, у багатьох областях країни очікується різке похолодання. За даними синоптика Наталки Діденко й Українського гідрометцентру, можна очікувати сильні опади, а також істотне зниження температури повітря.

На півдні країни температура повітря залишиться до +23 градусів, але сильний вітер і гроза не дадуть насолодитися теплом.

Північ України очікує найбільше похолодання, у цих областях температура повітря не буде підніматися вище +16 градусів, а також там будуть зливи та сильний вітер.

У західних областях також погода не порадує. Температура повітря не опускатиметься нижче +17 градусів, до того ж очікується штормовий вітер і помірні дощі.

У столиці 18 вересня прогнозується гроза і сильний вітер, але температура утримається до +21 градуса, тому буде досить тепло.

Синоптик заявляє, що у ці вихідні тепла і сухості можна очікувати, оскільки із заходу на схід будуть насуватися атмосферні зливи, які зачеплять й інші частини країни.

19 вересня, у неділю, також не варто очікувати потепління. Середня температура повітря в областях країни не буде підніматися вище +19 градусів.

Прогноз погоди на наступний тиждень теж не обіцяє сонячних і теплих днів.

Як повідомляв раніше Діалог.UA, стало відомо про наближення магнітної бурі, яка вплине на самопочуття людей.

Також фахівці поділилися, коли і чому українці будуть переводити годинники у 2021 році.

Автор: Алина Романенко

Останні новини