6 жовтня 2022, 15:07

"Ситуація розгорнеться..." – таролог Марія Ланг зробила несподіваний прогноз щодо Білорусі та Лукашенка

Містик Марія Ланг заявила, що відродження Білорусі вже близько – у цій країні все постане ніби з попелу.

Таролог, містик, аюрведичний терапевт і цілителька Марія Ланг дала інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife, в якому розповіла про те, що чекає Білорусь у найближчому майбутньому. За словами експерта, у цій країні опозиція візьме розгін практично з нуля. "Здавалося б, що нічого немає у самій країні, що все вже пригнічене, і раптом звідки ця міць прорветься. Знову почнуться протести", - передбачила Марія Ланг.

Потім езотерик додала, що карти чітко показали: найкращий шлях для Лукашенка – це передати владу опозиції. У такому разі він збереже своє життя і, можливо, навіть не потрапить до в'язниці. Але якщо білоруський диктатор почне чинити опір, його просто можуть утопити десь на болотах, як й інших силовиків.

"Відродження Білорусі близько. Все, що здавалося зниклим, усі плани, проекти, перспективи, втрачені зв'язки – все це буде повернено. Все знайдеться. Знайдуться нові ідеї, смисли, шляхи, виходи та навіть велике надходження коштів на відновлення та реконструкцію самої держави. Можливо, Росія безпосередньо повертатиме якісь борги... Дуже багато людей вийдуть із в'язниці, до країни повернуться білоруси, які вимушено виїхали, але все-таки не вважають себе емігрантами і хочуть жити на батьківщині. Ось такі люди точно повернуться", - передбачила таролог.

Нагадаємо, таролог Ірина Клевер розповіла про останній шаманський обряд Путіна: "Він готовий піти".

Раніше Олена Бюн описала настрої у російській армії на сьогоднішній день: "Під впливом речовин, що дурманять".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дарья Александрова

Останні новини