28 листопада 2023, 07:40

Робот від "Яндекса" порадував путінців самоліквідацією – у Мережі захват

Російські роботи з доставки товарів від компанії "Яндекс" знову застрягають у снігу.

Робот від "Яндекса" порадував путінців самоліквідацією – у Мережі захват

У РФ не можуть створити навіть робота, який би впорався з російськими зимами. Днями у Мережі показали чергове диво від "Яндекс", яке забуксувало у снігу, а жителям Москви довелося прийти йому на допомогу.

У РФ почали вдаватися до послуг з доставки товарів не за допомогою кур'єрів, а за допомогою роботів від "Яндекс". Однак, на відміну від людей, ті не можуть впоратися з цілою низкою проблем, які можуть виникнути у нього на шляху, інформує канал "Україна 365".

Після снігопадів у столиці РФ і Санкт-Петербурзі в "Яндекс" почали запевняти, що час доставки товару може збільшитися більше ніж на 5 хвилин. Одночасно з цим було випущено пам'ятки для перехожих на випадок, якщо їм зустрінеться на шляху робот-кур'єр, який застряг у снігу.

Відео з Москви вже поширили багато каналів. Воно ще раз доводить, що на сьогодні без західних компонентів створити щось вартісне у РФ поки що не можуть. У "Яндексі" неодноразово говорили про те, що їхній робот долає бордюри заввишки 10 см, але при цьому не зміг виїхати з невеликого замету. Йому на допомогу прийшли перехожі.

Розробники чомусь вирішили оснастити робота дрібними колесами, які не призначені для роботи у зимову погоду, саме тому той і буксував у снігу замість того, щоб просто їхати.

Користувачі Мережі вже жартують з цього приводу, що повстання машин РФ не загрожує та їм ще далеко до створення роботів, які були показані в американській дилогії "Термінатор".

Раніше ми повідомляли, що російський комплекс для боротьби з дронами "Чистюля" виявився копією системи китайського виробництва.

Крім того, пропагандисти вже не вірять в існування новітнього танка РФ "Армата", який за 21 місяць війни в Україні так і не прибув на фронт.

Автор: Дмитрий Мироненко

Останні новини