15 грудня 2023, 09:24

Санкційний укол від Японії: до списку потрапили Юнармія, Москалькова та низка оборонних підприємств Росії

Токіо приєднується до західних країн і вводить ембарго на імпорт російських непромислових алмазів і не тільки.

Санкційний укол від Японії: до списку потрапили Юнармія, Москалькова та низка оборонних підприємств Росії

Країна-агресор Російська Федерація та співучасники Путіна у злочинах в Україні продовжують отримувати обмежувальні заходи від цивілізованих країн. Так, стало відомо, що Японія ввела санкції проти кількох оборонних підприємств РФ, а також Юнармії та ПВК "Патріот", передає Діалог.UA з посиланням на офіційний ресурс МЗС Японії.

Примітно, що під "бан" Токіо потрапила й уповноважена з прав людини у РФ Тетяна Москалькова, причетна до депортації українських дітей з окупованих територій та інших злочинів.

Крім того, Японія ввела обмежувальні заходи щодо Казанського порохового заводу, РКС, Ракетно-гарматного ремонтного заводу та ще низки підприємств держави-агресора.

До санкційного списку, який оприлюднило японське дипломатичне відомство, також потрапили заступниця міністра оборони РФ Тетяна Шевцова та ще півтора десятка російських політиків і чиновників, причетних до анексії українського Криму та розв'язання війни на Донбасі.

Додамо, Міністерство економіки Японії оголосило, що Країна висхідного сонця приєднується до західних країн і з 1 січня 2024 року запроваджує ембарго на імпорт непромислових алмазів із РФ.

Нагадаємо, санкції Заходу обвалили російський сектор алюмінію.

Також ми писали, що Британія завдала санкційного удару по пособниках Росії у КНР.

Автор: Святослав Рыбальченко

Останні новини