3 травня 2024, 11:22

SpaceX Ілона Маска запрошує туристів у космос уже 2024 року

Сучасні жителі Землі, схоже, спостерігають початок нової ери у космічному туризмі: SpaceX відкриває бронювання місць на польоти у космос.

SpaceX Ілона Маска запрошує туристів у космос уже 2024 року

SpaceX відкриває нову еру у космічному туризмі, пропонуючи польоти на орбіту для всіх охочих.

Як повідомляє Business Standard, компанія SpaceX відкриває нову сторінку в історії космічного туризму: тепер кожен може забронювати квиток у космос. Під керівництвом Ілона Маска компанія почала продаж квитків на польоти на низьку навколоземну орбіту та далі на Місяць і Марс з можливістю відправлення вже наприкінці цього року. 

Для подорожей використовуватимуться космічні кораблі Dragon і Starship.

Понад десять років невтомного новаторства привели до захопливої перспективи: космічні подорожі стають доступними для широких мас. Незважаючи на невдачі та надзвичайні події, компанія Маска тепер відкриває свої двері або, скоріше, шлюзи для громадськості. Мрійники та шукачі пригод тепер можуть досягти зірок.

Космічні кораблі Dragon і Starship вже готові відправити перших туристів у подорож орбітами Землі та далі. Ці інноваційні технології не тільки відкривають нові горизонти для людства, а й стають причинами дивовижних явищ у небесах.

Тим часом раптово Ілон Маск вирушив до Китаю: стало відомо, які технології отримає мільярдер у Піднебесній.

Раніше Маск назвав одну умову, за якої через 20 років на Землі буде до 1 млрд роботів-гуманоїдів.

Автор: Светлана Романенко

Останні новини