9 серпня 2024, 08:44

Фантастика стає реальністю: в Японії можна купити літальний апарат, як у "Зоряних війнах"

У Японії надійшов у продаж байк, що літає, який відкриває нові горизонти для технологій і втілює мрії мільйонів шанувальників наукової фантастики.

Фантастика стає реальністю: в Японії можна купити літальний апарат, як у "Зоряних війнах"

Технології, які ще недавно здавалися науковою фантастикою, вповзають у наше життя. У Японії представлений перший у світі велосипед XTURISMO, що літає, який тепер можна придбати. Цей унікальний автомобіль, натхненний легендарними літальними машинами із "Зоряних воєн", відкриває нову еру в автомобілях, поєднуючи швидкість, інновації та стиль.

Про це повідомляє The Telegraph на своєму каналі YouTube.

Вартість літака становить майже 500 тисяч фунтів стерлінгів. Розробники позиціонують його як "розкішний літальний апарат", здатний втілити у життя мрії зі світу наукової фантастики.

Ця 12-футова (близько 3,6 метра) машина вагою у 300 кг була натхненна всесвітом із "Зоряних воєн", може розвивати швидкість до 100 км/год. Потужність мотоцикла забезпечується двома великими центральними роторами, що працюють на бензиновому двигуні Kawasaki потужністю 228 кінських сил.

За 465 тисяч фунтів стерлінгів покупці зможуть вибрати байк в одному з трьох кольорів: червоному, синьому або чорному. Цей бак здатний залишатися у повітрі до 40 хвилин, перш ніж плавно приземлитися на шасі.

Вперше в історії людства футуристичні байки, що літають, стають доступними не лише на екрані, а й у реальному житті. Японія зробила перший крок до нового виду транспорту, який може змінити спосіб пересування.


Нагадаємо, біля авіабази у Флориді помітили дивний літальний апарат.

Раніше повідомлялося, що візит засновника Tesla Ілона Маска у Китай може змінити правила гри для автономного водіння.


Автор: Светлана Романенко

Останні новини