27 мая 2024, 20:34

Чому варто придбати телевізор Самсунг зі ШІ

Технології штучного інтелекту стрімко завойовують усі сфери сучасного життя.

Чому варто придбати телевізор Самсунг зі ШІ

Сучасний телевізор — це вже не просто смарт-модель із доступом до інтернету, мультиекранними режимами та можливістю дивитися фільми й передачі в запису. Теперішній тренд — ТБ на базі штучного інтелекту. Південнокорейська компанія Samsung однією з перших у світі почала випускати інноваційні моделі з технологіями ШІ. Чим особливі нові телевізори Самсунг і чому вони миттєво стали популярними у всьому світі?

Що дає телевізору ШІ

Зміни, зумовлені технологіями ШІ, за значущістю можна порівняти хіба що з переходом від чорно-білого до кольорового телебачення. Новітні моделі з колекції Samsung здатні не просто якісно транслювати відеоконтент. Вони стали фактично співавторами зображення. І це можливо завдяки інноваційним технологіям, які компанія втілила в моделях зі штучним інтелектом.

Апскейлінг

Ця технологія дозволяє в режимі реального часу налаштовувати роздільну здатність відеоконтенту. Тобто відео низької якості автоматично трансформується під можливості екрана — зображення стає чітким, реалістичним, з якісною кольоропередачею. Фактично на такому телевізорі можна дивитися в 4К і HDR відео, які були відзняті в часи, коли про таку якість зображення ще й не мріяли.

Інтелектуальна корекція звуку

Розумна технологія аналізує якість аудіосигналу й автоматично оптимізує її відповідно до конкретних умов. Тобто в будь-якому приміщенні можна отримати звучання професійної кінематографічної якості.

Налаштування кольору, контрастності, яскравості

Технології на базі ШІ здатні автоматично комплексно покращувати якість зображення з урахуванням умов освітлення в приміщенні. Крім того, пристрої Самсунг вміють самостійно оптимізувати глибину кольорів, плавність руху об’єктів у відео.

Інтелектуальна обробка звуку

Технологія здатна посилювати гучність і чіткість звуку, а також заглушує шуми, завдяки чому звучання значно покращується.

Керування розумним будинком

Використовуючи інтерфейс розумного будинку чи голосові команди, через телевізор Самсунг зі ШІ можна змінювати освітлення, температуру в приміщенні, керувати сигналізацією та іншими пристроями, підключеними до системи.

До того ж у телевізорах Самсунг на базі ШІ передбачена можливість персоналізації контенту. Тобто девайс, орієнтуючись на вподобання глядача, може рекомендувати відповідні фільми та програми.

Які моделі телевізорів Самсунг підтримують ШІ

Вже зараз у колекції виробника є досить великий вибір телевізорів, які працюють на базі штучного інтелекту. І компанія часто презентує нові моделі, розширюючи асортимент. Якщо ж говорити про найпопулярніші на сьогодні телевізори Самсунг зі ШІ, то це:

  • -Neo QLED 4K QN85D;
  • -Neo QLED 4K QN90D;
  • -Neo QLED 4K QN95D.

Детальну інформацію про ці та інші моделі з технологіями штучного інтелекту можна знайти в інтернет-магазині samsungshop.com.ua.

Технології штучного інтелекту стрімко завойовують усі сфери сучасного життя. Купівля телевізора зі ШІ — це не просто спосіб іти в ногу з часом, а ще й вигідна інвестиція, адже в технічному плані такі девайси залишатимуться актуальними ще не один рік.

Последние новости