16 вересня 2021, 13:10

Арестович отримав ляща від Білецького у гримерці після скандалу в ефірі – джерело

Лідер "Нацкорпусу" Андрій Білецький вирішив спір по-чоловічому, залишившись тет-а-тет з радником глави ОП Олексієм Арестовичем.

Арестович отримав ляща від Білецького у гримерці після скандалу в ефірі – джерело

Глава партії "Національний корпус" Андрій Білецький і позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович посварилися у студії політичного ток-шоу "Україна 24" через скандальну заяву останнього про АТО.

Стартом розбирання в ефірі було те, що нещодавно екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував відео, де Арестович заявляє, нібито "АТО - це великий курорт для хлопчиків".

Чоловіки на цьому грунті обмінялися "компліментами" у прямому ефірі. Глава "Нацкорпусу" назвав радника ОП "клоуном", той у відповідь назвав Білецького "чортом і вбивцею".

Продовження сварки відбулося поза увагою камер. Засновник полку "Азов" Білецький вирішив по-чоловічому розібратися з опонентом і вже "у гримерці дав ляща раднику Єрмака Арестовичу".

Про це Діалог.UA пише, посилаючись на телеграм-канал "Інсайдер.UA".

Після ефіру представник Зеленського отримав принизливого ляпаса і втік зі студії через чорний вхід.

Перевірити правдивість слів джерела неможливо, тому достовірно невідомо, чи мав насправді місце випадок у гримерці, описаний вище.

Нагадаємо, Арестович образив добровольців на фронті та відмовився вибачатися за слова про те, що "АТО - це курорт для хлопчиків". Оскільки слова на нього не діяли, лідер "Нацкорпусу" після ефіру вирішив застосувати силу.

Як повідомляв Діалог.UA, Білецький розповів, що колись "послав" Арестович в маріупольському аеропорту за те, що той нібито "розповідав казки" військовим. "Пан Андрій каже як брехло", - сказав у відповідь радник глави ОП.

Раніше Діалог.UA писав, що спікер української делегації на мінських переговорах Олексій Арестович відповів колишньому главі МВС Арсену Авакову, який вимагає його звільнення.

Автор: Марина Журавлева

Останні новини