5 листопада 2021, 12:54

Нові субсидії та пільги на послуги ЖКГ: кого порадує рішення Кабміну

Постанова, викладена урядом у відкритий доступ, стимулює власників нерухомості до встановлення приладів обліку витрат води та тепла.

Нові субсидії та пільги на послуги ЖКГ: кого порадує рішення Кабміну

Уряд України встановив нові пільги та субсидії, цього разу вони будуть надані до 1 травня 2022 року та стосуються обслуговування водомірів, а також лічильників тепла для квартир з індивідуальним опаленням, передає Діалог.UA з посиланням на проєкт відповідної постанови, яку має підписати голова Кабміну.

У документі наголошується, що на житлові субсидії та пільги мають право споживачі комунальних послуг і власники приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та гарячого водопостачання.

Крім того, керівництву Київської держадміністрації та облдержадміністрацій доручено надати органам соціального захисту інформацію про перехід від сплати внесків за обслуговування та заміну приладів обліку до плати за абонентське обслуговування для отримувачів житлових субсидій і пільг.

Раніше повідомлялося, хто з громадян України може претендувати на найвищі пенсії.

Також стало відомо, що Ощадбанк викликав досить серйозне занепокоєння, зробивши резонансну заяву про пенсії тимчасовим переселенцям із Донбасу та АРК Крим.

Автор: Святослав Рыбальченко

Останні новини