4 жовтня 2022, 15:29

Таролог Олена Бюн розповіла про настрої у російській армії на сьогоднішній день

Олена Бюн зазначила, що настрій у військах РФ на сьогоднішній день жахливий, проте командування допомагає солдатам справлятися зі страхом і безнадійністю за допомогою заборонених препаратів.

Таролог Олена Бюн розповіла про настрої у російській армії на сьогоднішній день

Таролог Олена Бюн заявила, що у російській армії панують кошмарні настрої. "Там важко. Знаєте, на деяких напрямках вони, по суті, кидають своїх солдатів як гарматне м'ясо під впливом заборонених препаратів", - сказала експерт в інтерв'ю для YouTube-каналу PeopleLife.

Потім езотерик додала, що це явно якісь психотропні речовини, оскільки карти Таро розмежовують, коли йдеться про алкоголь, а коли – наркотичні речовини. "Вони йдуть просто на забій по Дурню (карта Таро - ред.). В основному, коли робиш розклад на Донбас, там неодноразово показують карти, що вони йдуть під впливом речовин, що дурманять", - зазначила Олена Бюн.

У цьому ж інтерв'ю таролог підтвердила, що Путін на сьогоднішній день перебуває у безвиході. Йому практично нічого не залишається, крім як вивести свої війська та визнати поразку. Утім, у такий результат подій уже нікому не віриться. Набагато вірогіднішим кроком, на який піде диктатор, є ядерний удар по Україні, але Олена Бюн запевнила, що цього таки не станеться.

Нагадаємо, таролог Олена Бюн оцінила ймовірність застосування ядерного удару по Україні: "Чітко під прицілом".

Раніше таролог Людмила Хомутовська розповіла про ймовірні зміни у керівництві Росії найближчим часом.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Дарья Александрова

Останні новини