2 грудня 2022, 13:06

Чи чекати українцям сніг на Новий рік: синоптики дали одразу два прогнози

31 грудня 2022 року по всій Україні обіцяють справжнісіньку зимову погоду.

Чи чекати українцям сніг на Новий рік: синоптики дали одразу два прогнози

Синоптики повідомляють, що 31 грудня сніг може випасти по всій території України, включно з півднем країни. При цьому сильних морозів не прогнозується. Вночі буде від -2 до -1 градуса, а вдень 0.

Сьогодні, 2 грудня, синоптики з Gismeteo дали прогноз погоди на 31 грудня 2022 року.

При цьому погода буде практично однаковою по всій території країни. Уже у новорічну ніч сніг обіцяє випасти по всій території України. Однак його дуже багато обіцяють на Заході, де він почне падати до 31 грудня.

Сніг буде на півдні та у центрі, але мокрий.

А ось синоптики з Wisemeteo, навпаки, прогнозують відлигу у новорічну ніч. 31 грудня вони обіцяють погоду у +5 градусів, а 1 січня зниження до +1. При цьому сніг обіцяють тільки у центральній частині України, включно зі столицею. Не буде снігу на сході країни, а ось на півдні прогнозують до +8 градусів.

Варто нагадати, що мер Києва Кличко не має наміру встановлювати головну ялинку країни, але обіцяє суто символічні ялинки та за рахунок спонсорських пожертвувань.

А ось найближчий вікенд, 3 і 4 грудня, синоптики обіцяють в Україні суху, але морозну погоду. У більшості регіонів країни очікується від 0 вдень, до -9...-6 вночі. Як завжди, найтепліша погода на півдні: від +3 до +4 градусів.

Раніше в Укргідрометцентрі обіцяли циклон із 2 грудня, а морозна погода протримається цілий тиждень.

Нагадаємо, український синоптик Станіслав Щедрін прогнозує прихід в Україну зими строго за розкладом -1 грудня.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Мироненко

Останні новини