24 січня 2023, 14:58

Розкрито схему, як Росія завдяки дочці Путіна закуповує на Заході спиртне в обхід санкцій

У тіньових схемах із купівлі елітного вина бере участь один із найближчих друзів дочки Путіна Катерини Тихонової.

Розкрито схему, як Росія завдяки дочці Путіна закуповує на Заході спиртне в обхід санкцій

Російські окупанти знахабніли у своєму цинізмі настільки, що, заявляючи по ТБ про "війну з НАТО", продовжують завдяки корупційним схемам купувати елітне вино на Заході, інформує The Insider.

Завдяки доньці Путіна Катерині Тихоновій і її близькому другу бізнесменові Олексію Репіку Москва продовжує закуповувати величезну кількість пляшок імпортних вин ціною у десятки тисяч доларів за штуку. Робиться це все в обхід європейських санкцій.

Як пишуть журналісти-розслідувачі, в елітних ресторанах РФ, що належать Рєпіку та його партнеру Івану Сибірєву, топ-менеджеру компаній Геннадія Тимченка, близького друга Путіна, можна зустріти вина рідкісних найменувань. Таких після початку повномасштабної війни у російських магазинах просто немає. Але зате по своїх каналах клан Путіна прекрасно продає це спиртне багатим росіянам.

Зазначається, що елітні сорти вина друзі та родичі Путіна ввозять на територію РФ під виглядом "зразків для сертифікації".

Нагадаємо, пропутінський режисер Микита Михалков після втрати вілли в Італії вартістю 4 млн євро просить Євросоюз скасувати санкції.

До речі, глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що нові обмежувальні заходи ЄС закриють лазівки для обходу.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Святослав Рыбальченко

Останні новини