27 листопада 2023, 10:35

Туман, снігопад і до –18 градусів: у Мережі показали найхолодніше місце в Україні

Найхолодніше місце в Україні – гора Піп Іван у Карпатах, де стовпчики термометра зупинилися на позначці у –18 градусів.

Туман, снігопад і до –18 градусів: у Мережі показали найхолодніше місце в Україні

Відучора багато регіонів України накрила снігова пелена. Одразу у чотирьох областях країни обмежено рух на трасі. Найбільше снігу вчора випало в Одеській області.

Однак найхолодніше зараз у Карпатах на горі Піп Іван. Сьогодні температура повітря зупинилася на позначці у -18 градусів. При цьому дме північно-східний вітер до 16 метрів на секунду. Хмарно, туманно та багато снігу, а видимість до 10 метрів, інформує ресурс Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста.

Ба більше, учора рятувальникам вдалося доправити з гори Піп Іван жителя Дніпра. Чоловік дві доби блукав у пошуках кордону з Румунією, але потрапив до рук своїх правоохоронців.

40-річного чоловіка виявили прикордонники вчора, 26 листопада близько 4:00. Дніпрянина видали своїм же прикордонники з Румунії. Чоловік вийшов на пошуки кордону у куртці, джинсах і кросівках. Українські прикордонники виявили його за 3 км від кордону. Дніпрянин залишився незадоволений, бо сподівався незаконно перетнути кордон.

Учорашній шторм Беттіна найсильніше відчули на собі жителі Одещини та Криму. Через сніжну та вітряну погоду школи Києва та Одеси сьогодні перейшли на дистанційне навчання.

Найбільше ДТП сталося вчора на трасах Одеської області.

Раніше ми повідомляли, що для залучення ліквідації наслідків негоди влада Одещини залучила і БТРи.

Нагадаємо, 26 листопада пізно ввечері сильний вітер звалив з однієї з котелень Одеси 100-метрову трубу.

Автор: Дмитрий Мироненко

Останні новини