10 жовтня 2022, 16:22

"Від марсу до марсу", – астролог Росс нагадав про пророцтво Нострадамуса, підказавши, коли піде Путін

Влад Росс розповів про прогноз середньовічного алхіміка Нострадамуса, який описав терміни правління "царя жаху", що загрожує світу атомною бомбою.

"Від марсу до марсу", – астролог Росс нагадав про пророцтво Нострадамуса, підказавши, коли піде Путін

Астролог Влад Росс дав інтерв'ю YouTube-каналу "Фабрика новин", у якому нагадав глядачам про пророцтво Нострадамуса. Йдеться про 72-й катрен 10-ї центурії, де віщун описує "царя жаху", посланого з небес, що загрожує знищити світ атомною бомбою. "Він правитиме від марсу до марсу, тобто від березня до березня", - підкреслив експерт.

Потім Влад Росс зазначив, що Володимир Путін справді став президентом РФ у березні 2000 року, тобто перша частина пророцтва вже збулася.

"Найостанній термін, який відводить Путіну Нострадамус, - це березень 2023 року, - сказав астролог. - І разом з ним я теж відводжу цей час, оскільки саме цього місяця у гороскопі нашого Головнокомандувача Залужного Юпітер (символ перемоги, щастя й успіху) сходиться з Марсом - планетою війни. Він має перемогти, потім буде підписана капітуляція Росії та окупанти приберуться з нашої землі".

Раніше Влад Росс описав два сценарії завершення війни в Україні: "Стало абсолютно ясно..."

Також Влад Росс озвучив максимальні терміни завершення війни: "Генерал Залужний їх розіб'є".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дарья Александрова

Останні новини