26 лютого 2023, 20:25

Друг Соловйова "експерт" Кедмі почав погрожувати ЄС нападом РФ після включення його до "чорних списків"

Громадянин Ізраїлю Яків Кедмі, частий гість ефірів пропагандиста Володимира Соловйова, потрапив до санкційних списків Євросоюзу.

Друг Соловйова "експерт" Кедмі почав погрожувати ЄС нападом РФ після включення його до "чорних списків"

Напередодні "ізраїльський" військовий експерт Яків Кедмі, який роками заробляв гроші у РФ на підтримці агресії Кремля, опинився у "чорному списку" ЄС. Тепер він не зможе відпочивати в Європі, як і його нерозлучний друг Володимир Соловйов. І хоча Кедмі поки що може милуватися сонцем і морем в Ізраїлі, немає гарантій, що це може тривати недовго.

Ізраїльські джерела повідомляють, що після потрапляння "експерта" до санкційного списку ЄС ізраїльські та європейські банки заморозять його активи.

Сам Кедмі вже заявив, що Європа нібито не зможе дискутувати з ним та іншими російськими пропагандистами, а тому "у них немає інших способів боротися" з прихильниками війни. Після численних звинувачень на адресу ЄС він заявив, що окупанти РФ "повернуть і Європі, і всьому людству правильне та гідне розуміння і історії, і сьогодення, і майбутнього".

Нагадаємо, 2020 року Кедмі підтримав Сталіна та його диктатуру щодо євреїв та інших народів СРСР. З його слів, після Сталіна у Росії не було справжнього правителя, який би дбав про свою країну.

А 2023 року між Кедмі та Соловйовим пробігла чорна кішка. Пропагандисти не зійшлися у думці щодо війни проти України, через що влаштовували жорсткі словесні баталії у прямому ефірі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Анастасия Югова

Останні новини