28 червня 2023, 07:48

Бельгійські підлітки придбали для українських школярів уже другий автобус і невеличкий сюрприз, кадри

Загалом 6 підлітків із Бельгії зуміли зібрати 50 тисяч євро, щоб для учнів ліцею № 2 у Гостомелі придбати новий автобус.

Бельгійські підлітки придбали для українських школярів уже другий автобус і невеличкий сюрприз, кадри

Сьогодні, 28 червня, у Мережі з'явилися кадри з Бельгії, на яких підлітки демонструють кадри з новим автобусом, який незабаром вирушить прямо до Гостомелю.

Підлітки заявляють, що це вже другий автобус для школярів з України, який вони зуміли придбати за допомогою благодійної організації BeforUkraine, інформує канал "Україна 365".

Свій перший автобус вони передали школярам з Богданівки (Київська область) як заміну старого, який під час бойових дій був повністю знищений армією Путіна.

Однак автобус до Гостомелю поїде не порожній. Підлітки набили багажник канцелярським приладдям і м'ячами. Вт такий сюрприз чекає восени на учнів ліцею № 2.

Тим часом хлопці заявили, що на цьому подарунки не закінчуються. Вони оголосили збір на третій автобус. Поки невідомо, якій саме школі в Україні він дістанеться.

Нагадаємо, півсотні бойових машин, снаряди для HIMARS і Patriot: США передають ЗСУ нову допомогу на $500 млн.

Раніше ми повідомляли, що Казахстан і Грузія дали добро ввозити китайські товари до ЄС через свої території, а не Росію.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Мироненко

Останні новини