2 жовтня 2023, 14:02

Болгарія перекрила дорогу автомобілям із російськими номерами: оголошено заборону на в'їзд

Обмежувальні заходи Болгарії щодо країни-агресора РФ поширюються як на легкові машини, так і на вантажні.

Болгарія перекрила дорогу автомобілям із російськими номерами: оголошено заборону на в'їзд

Болгарія приєдналася до списку країн, які офіційно запровадили заборону на в'їзд автомобілям із номерами Російської Федерації, передає ТГ-канал "Україна 365".

Варто зазначити, що заборона на в'їзд, яку ввела Софія щодо Москви, стосується як легкових, так і вантажних авто з російськими номерами.

Про введені санкції проти РФ розповів журналістам глава прикордонної поліції країни Антон Златанов. За його словами, заборона почне діяти вже до кінця сьогоднішнього дня, 2 жовтня.

"До кінця дня заборона на в'їзд російських автомобілів у нашу країну почне діяти і на території Болгарії. При цьому я хочу додати, що для вантажних автомобілів вона діє вже кілька місяців", - наголосив керівник болгарської поліції.

Раніше свої кордони для машин з російськими номерами закрили 5 країн Євросоюзу (Латвія, Литва, Естонія, Фінляндія та Польща). Крім того, бан для РФ оголосили Норвегія, ФРН, Хорватія та Франція.

Нагадаємо, у Німеччині потрапили під заборону автомобілі з російськими номерами: у громадян "скрепної" держави масово вилучають машини.

Також ми повідомляли, що Китай ввів щодо РФ болючу заборону, яка безпосередньо позначиться на фронті: перекрито постачання нових безпілотників.

Автор: Святослав Рыбальченко

Останні новини