27 листопада 2023, 08:58

Циклони ходять парою: Діденко озвучила дату, коли в Україну знову повернеться негода

Новий циклон може прийти в Україну вже 29 листопада та знову з півдня, заявила Діденко.

Циклони ходять парою: Діденко озвучила дату, коли в Україну знову повернеться негода

Напередодні український синоптик Наталка Діденко озвучила новий прогноз на поточний тиждень. За її словами, "старий" циклон повністю вщухне в Україні тільки завтра, 28 листопада, а вже у середу варто очікувати на новий.

Як вона сказала у прямому ефірі національного телемарафону, такі циклони не ходять по одному, а тільки парою.

Новий циклон може повністю нагадувати той, що увірвався в Україну вчора, а отже варто чекати на сильний вітер, дощі та мокрий сніг.

Вчорашній циклон прийшов в Україну з південного заходу Європи. Він був молодим і тому дуже сильним. Такі циклони можна зустріти не тільки взимку, а й улітку, заявила Діденко.

Уже сьогодні, 27 листопада, після обіду у багатьох регіонах України погода вщухне, а вже до ранку 28 листопада циклон і зовсім зійде нанівець.

Під час таких циклонів можна побачити різкий перепад температури по Україні. Якщо на півдні вчора було сніжно та холодно, то на сході сонячно та тепло. Однак уже сьогодні на Донбасі погода може різко погіршитися.

Новий циклон має прийти в Україну 29 листопада. Найімовірніше, під його вплив потрапить багато областей нашої країни, тож необхідно бути готовим до всього.

Минулого тижня синоптик Наталя Птуха заявила, що зима 2023 року може бути і зовсім без холодів. Якщо ж сильні холоди і будуть, то їхній період буде коротким.

Раніше український синоптик Діденко озвучила дату, коли негода покине Україну.

Нагадаємо, в Одеській області для ліквідації наслідків негоди залучили, окрім спецтехніки, та БТР.

Автор: Дмитрий Мироненко

Останні новини