19 грудня 2023, 07:45

У РФ показали "вбивцю" Tesla Ілона Маска – диво техніки вразило навіть росіян

У Росії представили прототип свого першого електромобіля Amber, який пафосно охрестили "вбивцею" Tesla.

У РФ показали "вбивцю" Tesla Ілона Маска – диво техніки вразило навіть росіян

Російський "Автотор" несподівано представив свій перший електромобіль Amber. Серійне виробництво обіцяють запустити до 2025 року. Найцікавіше, що творці запевняють, ніби всі комплектувальні цього виробу російського виробництва.

Російський блогер Анатолій Несміян вважає, що це диво техніки залишиться у низці аналогів, які не мають винаходів РФ, і складе дружну компанію Е-мобілю або танку "Армата", що мав би у кількості 1200 одиниць стояти на озброєнні армії окупантів ще 2020 року.

"Дизайнера (Amber - ред.), судячи з усього, знайшли на конкурсі малюнків середньої групи дитсадка. Приблизно так ми й малювали машинки під чуйним керівництвом виховательки. Скільки було виділено коштів на дизайн, питання окреме", - зіронізував Несміян.

Реакція користувачів у Мережі не була несподіваною: над "машиною" насміхаються навіть люди без почуття гумору.

Як повідомлялося раніше, японці продовжують дивувати світ своїми неординарними винаходами, багато з яких були б у пригоді і нам.

Крім цього, знизивши технологічні норми, вчені зможуть створити чипсет для штучного інтелекту, здатного розв'язувати найскладніші завдання, споживаючи при цьому мізер енергії.

Автор: Анастасия Югова

Останні новини