25 вересня 2024, 15:00

Влада Канади опублікувала перше зображення загадкового об'єкта, збитого над Юконом у 2023 році.

Вперше опубліковано знімок одного з трьох повітряних об'єктів, збитих над США та Канадою у лютому минулого року.

Влада Канади опублікувала перше зображення загадкового об'єкта, збитого над Юконом у 2023 році.

Влада Канади опублікувала перше зображення невідомого повітряного об'єкта, збитого у лютому 2023 року над Юконом. Цей інцидент викликав багато питань, оскільки походження та призначення об'єкту залишаються невідомими. Про це пише CNV NEWS.

Канадська влада вперше представила фото одного з трьох загадкових об'єктів, збитих американським винищувачем F-22 Raptor у лютому 2023 року у небі над США та Канадою.

Згідно з інформацією від офіційних джерел, збитий літальний апарат виявився невеликим, значно меншим у порівнянні з китайським аеростатом, який раніше був предметом міжнародних суперечок. Представники Пентагону описали його як "невелику металеву кулю з підвішеним під ним вантажем".

Це перша фотографія з трьох невідомих літаючих об'єктів, які були збиті між 10 та 12 лютого 2023 року над Аляською, територією Юкон і озером Гурон. На низькоякісному зображенні відбито літаючий апарат з центральним отвором і помітним розривом по колу, що додає загадковості до його ідентифікації.

Міністерство національної оборони Канади заявило, що не зможе одразу відповісти на запит про коментарі, а також інформацію було розсекречено та вже схвалено для публікації. На сьогоднішній день уламки збитих об'єктів так і не було виявлено.

Як раніше Dialog.UA повідомляв, сенатор Кірстен Джиллібранд оголосила, що Конгрес США проведе слухання з питань НЛО після появи нового відео, що зняло таємничий об'єкт неподалік ядерної бази ВПС.

Також нагадаємо, що біля авіабази у Флориді помітили дивний літальний апарат.

Автор: Светлана Романенко

Останні новини