26 листопада 2021, 15:30

Богдан відреагував на розслідування щодо Єрмака та запропонував "Кварталу" прощальну пісню

Андрій Богдан прокоментував розслідування "Української правди" щодо святкування дня народження Андрія Єрмака у "Синьогорі".

Богдан відреагував на розслідування щодо Єрмака та запропонував "Кварталу" прощальну пісню

Напередодні журналісти "Української правди" виклали до мережі матеріал щодо дня народження Андрія Єрмака у держрезиденції "Синьогора" в Івано-Франківській області. Ексголова Офісу президента України заявив, що це буде прощальною піснею "Кварталу 95".

Андрій Богдан на своїй сторінці у Facebook запропонував фінальний варіант пісні для зимового "Кварталу 95", яка може отримати назву "Біжи, Вова, біжи".

Згідно з розслідуванням, Єрмак і Зеленський провели у "Синьогорі" чотири дні, куди вилетіли на гелікоптері ще у п'ятницю, а повернулися до Києва у неділю.

21 листопада Єрмак святкував ювілей. Того дня рано-вранці він і президент України на гелікоптері ДСНС вилетіли до Києва, вшанували пам'ять активістів Майдану та знову повернулися до "Синьогори".

В Офісі президента України заявили, що вони не святкували день народження Єрмака чотири дні. Сам винуватець урочистостей заявив, що особливо не святкував. Заявив: того дня відвідав матір, а вже у вівторок, 23 листопада, прийняв вітання на роботі.

Раніше ми повідомляли, що 24 листопада журналісти "Української правди" виклали до мережі 24-хвилинний ролик-розслідування про відзначення дня народження Єрмака у Карпатах.

Нагадаємо, Арестович заявив, що у своєму розслідуванні журналіст Ткач не показав реальних доказів щодо святкування дня народження Єрмака.

Автор: Дмитрий Мироненко

Останні новини