5 листопада 2022, 14:50

Фантастична погода у грудні: синоптики обіцяють взимку +14

Аномально тепла погода чекає на українців цієї зими, такий заспокійливий прогноз надали синоптики.

Фантастична погода у грудні: синоптики обіцяють взимку +14

Багато жителів України переживають через наближення зимового періоду на тлі обстрілів агресором нашої інфраструктури. Перспектива залишитися без опалення у морозну погоду турбує населення. Однак синоптики поспішають заспокоїти українців: суворої зими не передбачається. Замість морозів на нас чекає аномальне тепло, принаймні таким обіцяє бути грудень.

Згідно з прогнозом, опублікованим "24 каналом", у деяких областях через місяць температура повітря підніматиметься до +14 градусів.

Початок першого зимового місяця тішитиме українців сонячною сухою погодою з нетиповими градусами для цього періоду. У перших числах буде +7...10 градусів, а після 5 грудня на півдні країни стовпчики термометрів досягнуть позначки у +14.

Аномально тепла погода протримається в Одеській, Херсонській, Миколаївській областях, а також у Криму до 8 грудня. Морозів синоптики поки що не прогнозують.

Нагадаємо, синоптик Наталка Діденко повідомила, що найближчої ночі очікуються морози.

Раніше народний синоптик Володимир Деркач стверджував, що грудень пройде з коливаннями температур. Спочатку буде морозно та сніжно, потім ненадовго потеплішає, а наприкінці місяця настане період суцільного мінуса.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Марина Журавлева

Останні новини