18 квітня 2023, 11:03

Історична подія для України: Євросоюз дав добро на "роумінговий безвіз" – ціни знизяться

Українці будуть менше платити за дзвінки в європейські країни після приєднання до загальної зони вільного роумінгу.

Історична подія для України: Євросоюз дав добро на "роумінговий безвіз" – ціни знизяться

Для українців настає важлива подія: нашу країну приєднають до зони європейського роумінгу. Про це віцепрем'єр-міністр України Михайло Федоров написав у своєму Telegram-каналі.

Він розповів про те, що Рада Європейського союзу підтримала приєднання України до зони вільного роумінгу, що незабаром дасть змогу нашим громадянам платити за роумінг у європейських країнах за вигіднішими тарифами.

За словами Федорова, в Євросоюзі схвалили відповідну двосторонню угоду з Україною. Також він акцентував увагу, що фінальне рішення має схвалити Комітет асоціації у торговому складі.

"Ціни на дзвінки близьким у Європі для українців знизяться. Оператори не списуватимуть по 30 грн за одну хвилину телефонної розмови. Не треба буде і міняти SIM-карти під час поїздок Європою", - повідомив він.

Федоров додав, що тепер права українських споживачів будуть захищені за правилами Європейського союзу.

Раніше ми писали про те, що у Європі знайшли ефективний спосіб, як полегшити життя біженцям і туристам: Україну приєднають до роумінгу ЄС.

Також повідомлялося, що Денис Шмигаль розкрив "План Маршалла" для України, який допоможе процвітанню нашої національної економіки.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Святослав Рыбальченко

Останні новини