20 червня 2023, 22:05

Навка "кинула" Кремль на 14 млн рублів і порівняла ЗСУ з Богом

Уродженка України, дружина спікера Кремля Тетяна Навка скасувала льодове шоу в окупованому Луганську після початку контрнаступу ЗСУ.

Навка "кинула" Кремль на 14 млн рублів і порівняла ЗСУ з Богом

20 червня фігуристка Тетяна Навка пояснила, чому льодове шоу, яке обійшлося Кремлю у 14 млн рублів, не відбулося у Луганську. Захід планували провести в ОРЛО 6 червня, але за два дні до цієї дати на Донбасі загострилися бойові дії.

"Ми планували гастролі у Луганську область 6 червня, все вже було готово. Але ми припускаємо, а Бог розпоряджається. Тому зараз я не можу ризикувати життям своєї команди, наших хлопців", - висловилася Навка.

При цьому дружина спікера Кремля не уточнила, що буде з грантовими грошима, виділеними Кремлем на її шоу.

Історія з льодовим шоу Навки почалася набагато раніше: концерт планували провести до 28 лютого 2023 року, проте організатори постійно повідомляли про перенесення термінів.

У квітні Навка запевняла, що їй треба узгодити гастролі з "мінкультури" формування "ЛНР", пізніше говорила про необхідність залити лід. У травні версія знову змінилася: нібито через обстріли шоу довелося скасувати, а на початку червня дружина Пєскова і зовсім не могла сказати нічого конкретного через "важку обстановку" у Луганську.

Незважаючи на зірвані терміни за грантовим проектом у Луганську, компанія Навки встигла виграти ще один конкурс: у березні їй виділили 25 млн рублів на проведення льодових шоу у Росії до вересня 2024 року.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Навку помітили на одному з елітних курортів Ізраїлю. Тоді громадськість підняла галас, вимагаючи пояснень.

А у серпні 2022 року нетвереза Навка потрапила у скандал під час дивної витівки з биттям посуду на курорті у Греції.

Влада Греції зробила офіційну заяву та спростувала інформацію про те, що дружина Пєскова змогла потрапити на територію країни в обхід санкцій.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Анастасия Югова

Останні новини