13 липня 2023, 14:17

В Україні запрацював чат-бот Bard від Google на основі штучного інтелекту: що він може

З 13 липня українці можуть скористатися всіма можливостями штучного інтелекту Google Bard українською мовою.

В Україні запрацював чат-бот Bard від Google на основі штучного інтелекту: що він може

З четверга, 13 липня, в Україні став доступний чат-бот Bard від Google на основі штучного інтелекту.

Про це повідомляє Мінцифри.

"Google Bard тепер українською мовою. Чат-бот допомагає отримувати чіткі відповіді на запитання. Користувач формулює запит, а Bard збирає найбільш підходящу інформацію з Інтернету. Це означає, що вам не потрібно витрачати час на пошук інформації вручну: Bard зробить усе сам", - ідеться у повідомленні.

У Мінцифри зазначають, що штучний інтелект Bard може слухати відповіді, а не тільки читати їх; зберігати історію розмов; є можливість переглянути історію змін і ваш діалог із Bard; експортувати код Python у Replit (на додаток до Google Colab); ділитися розмовами з друзями.

"Штучний інтелект - це тренд, який необхідно опанувати кожному. Він уже є частиною нашого життя, тому потрібно знати його можливості. Розуміти, які завдання можна делегувати ШІ та як автоматизувати певні процеси. Можна ігнорувати штучний інтелект або боятися його, але краще у ньому розібратися, щоб бути професійнішим та успішнішим", - зазначив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Чат-бот Google Bard доступний за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що "розумний" чат-бот ChatGPT від компанії OpenAI, що володіє штучним інтелектом і є революційною знахідкою у світі хай-тек, став доступний і для жителів України.

Також ми писали, що у Мінцифри розповіли про нові послуги, які тепер доступні українцям у застосунку "Дія". Серед них, зокрема, можливість змінити місце реєстрації та отримати електронний підпис.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Бутко

Останні новини