4 листопада 2021, 16:33

ПриватБанк призупинить роботу своїх ресурсів – названо дату та причину

ПриватБанк має намір оновити своє програмне забезпечення напередодні сезону високої купівельної активності.

ПриватБанк призупинить роботу своїх ресурсів – названо дату та причину

ПриватБанк попередив клієнтів про тимчасове призупинення роботи низки своїх сервісів, яке відбудеться у ніч із 6-го на 7 листопада і буде пов'язане з технічними роботами по оновленню програмного забезпечення.

Відповідну інформацію опубліковано на офіційному сайті фінустанови.

Як розповіли у пресслужбі банку, програмне оновлення необхідне для стабільної роботи сервісів у період високої купівельної активності, який розпочнеться з "чорної п'ятниці" та завершиться різдвяними святами.

Технічні роботи заплановані на 7 листопада з 1:00 до 4:30 ранку. Банк спеціально вибрав такий тимчасовий відрізок, тому що у цей період здебільшого відбувається мінімум операцій. Під час робіт буде призупинено проведення транзакцій за картками, а також операції у "Приват24" і "Приват24 для бізнесу". Крім того, роботи торкнуться мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-термінальної мережі фінустанови.

Тому банк рекомендує клієнтам не здійснювати безготівкові розрахунки у вказаний період і перенести їх на кілька годин.

Нагадаємо, у середині жовтня ПриватБанк запровадив обмеження на переказ коштів клієнтами. Нововведення торкнулися осіб, які роблять велику кількість грошових переказів на місяць "в особистих цілях".

Раніше ПриватБанк спростив життя для ФОП. Банк дозволив підприємцям користуватися деякими "благами" програми "Приват24 Бізнес" у більш популярному додатку "Приват24".

Автор: Артем Малиновский

Останні новини