23 жовтня 2023, 13:33

"Попит нульовий", – афера з виробництвом нового "Москвича 6" провалилася, авто не беруть

Так званий "Москвич 6" є копією китайського Sehol A5 Plus, ажіотажу у росіян автомобіль не викликав.

"Попит нульовий", – афера з виробництвом нового "Москвича 6" провалилася, авто не беруть

Розрекламований російський "Москвич 6" провалився у продажах: авто з'явилося у дилерських центрах РФ ще минулого тижня, проте попит з боку покупців відсутній. Журналісти видання Autonews наголошують, що ажіотаж навколо автомобіля відсутній повністю, а продажі перебувають на нулі.

Насправді так званий "Москвич 6" є повною копією китайського автомобіля Sehol A5 Plus. На московському заводі на нього лише приклеюють російський логотип. Однак ціна на автомобіль удвічі перевищує оригінальну китайську модель. Про це журналістам вдалося дізнатися ще на стадії розроблення проєкту, який виглядає як афера під вивіскою "відродження російського автопрому".

У матеріалі зазначено, що в одному автосалоні потенційні покупці обходять "Москвич" стороною.

Продавець в одному з дилерських центрів заявив, що у його компанії поки ніхто не продав жодної машини. Він зізнався, що в інших салонах ситуація з продажем авто аналогічна: попиту з боку росіян на неї немає.

При цьому ціна на машину продовжує триматися на рівні 2,6-2,8 млн рублів.

Раніше росіяни забули поміняти логотип китайського бренду на кермі "свого" автомобіля. Виявилося, що представлена машина - китайський кросовер.

Автор: Марк Ворошилов

Останні новини